Asiakaskirje 1.6.2020

1.6.2020

Ihanat asiakkaamme! 

Olemme täällä taas, olisittepa tekin 🙂 

Voimme iloksemme ryhtyä portaittain palauttamaan jumppatarjontaamme. Seuraamme yhä tarkasti yleisiä suosituksia ja lisäämme tarjontaa tästä syystä rauhallisesti ja harkiten. Seuraamme kävijämääriä ja kuuntelemme asiakkaitamme suunnitellessamme kesän seuraavia kuukausia. Lukujärjestykset julkaistaan kuukausittain. 

1.6. alkaen asiakasmäärät vapautuivat niin, että meillä ei enää ole tarvetta rajoittaa ryhmäliikunnan osallistujamäärää. Pidetäänhän kuitenkin yllä suositeltuja turvavälejä. Tunneille ei kesäkuun alusta tarvitse enää varailla paikkaa. Osa tunneistamme kuvataan edelleen Facebookin ryhmäliikuntaryhmään.  

Pidämme edelleen yllä tehostettua hygieniaa ja toivomme tätä myös asiakkailta. Edellytämme myös edelleen yleisten koronaohjeistuksien noudattamista. Saunojen lämmitys ja kahvitarjoilu ovat tauolla vielä hetken, mutta niitäkin alamme vähitellen palauttamaan. 

Kiitämme kaikkia teitä, jotka olette jäsenmaksuillanne mahdollistaneet keskuksemme säilymisen hengissä tänä poikkeusaikana. Korona-aika on ollut meille taloudellisesti erittäin haastava ja kesä rauhoittaa usein liikuntakeskuksia entisestään. Nöyrästi toivomme, että uudistatte ja ylläpidätte jäsenyyksiänne mahdollisuuksien mukaan. Näin varmistamme toimintamme ja suosikkiohjaajienne mahtavat tunnit jatkossakin!  

Poikkeustilanteesta huolimatta haluamme edelleen kehittää ja uudistaa toimintaamme. Kesän (ja toivottavasti myös syksyn) lukujärjestyksessämme on uutuutena ihana Diegon Zumba!! Jos kesästä selvitään niin syksyn myötä olemme myös saamassa tiloihimme uusia toimijoita ja palveluita. Tätä kautta saatte pian uusia lisäpalveluita ja lisäarvoa asiakkuuksiinne.  

Nyt laitamme vaan yhdessä sormet ristiin ja toivomme että tästä haastavasta ajasta selvitään <3 

Alun perin alkukesään suunnitellun Zumbaspeciaalin siirrämme syyskauden aloitustapahtumaksi! Seuraa ilmoitteluamme <3 

Ajankohtaisimman tiedon tarjonnastamme ja mahdollisista muutoksista löydät aina nettisivuiltamme ja Facebookin ryhmistämme. Nettisivuilla tarkkaile ilmoitustaulua osoitteessa: https://wellnesslady.fi/ilmoitustaulu/ 

Facebookissa sinun kannattaa pyytää itsesi jäseneksi ainakin suljettuun asiakastyhmäämme https://www.facebook.com/groups/wellnesslady Tämän lisäksi meillä on vielä erillinen ryhmä, johon videoimme osan ryhmäliikuntatunneistamme. Mikäli haluat jumppailla netissä tahtiimme, löydät sen osoitteesta https://www.facebook.com/groups/wellnessladyryhmaliikunta/ 

Liike on lääke. Oikein annosteltuna lääke vaikuttaa parhaiten. On taas aika alkaa pitää itseään kunnossa! Toivomme että palaat pian takaisin liikunnan pariin luoksemme 🙂 

Toivotamme teille kaikille ihanaa ja liikunnallista kesää <3 !!