Asiakastiedote ti 31.3.2020

31.3.2020

Hyvät Ladyt! 

Toimintamme jatkuu edelleen päivä kerrallaan <3.  


Ryhmäliikunta siirtyy 1.4.2020 alkaen live- ja videotunneiksi Facebookin suljettuun ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/wellnessladyryhmaliikunta/
PYYDÄ ITSESI RYHMÄÄN JÄSENEKSI!! Tullaksesi hyväksytyksi ryhmään, on sinulla oltava voimassaoleva asiakkuus salillemme.
Ryhmäliikunnan aikataulut ja vastaanoton aukioloajat löydät päivitettynä 14.4. asti mm näiden sivujen ”Ryhmäliikunta” välilehdeltä.

VIRTUAALItunnit ovat vapaasti käytössänne. Noudatattehan 10 henkilön maksimisuositusta, riittäviä välimatkoja ja erityisesti välinetunneilla pitäkää poikkeuksellisen hyvää huolta käsi- ja välinehygieniasta. 

Kuntosalimme ovet pysyvät avoimena , kunnes toisin määrätään.  

Meillä asiakkuuttaan jatkavat voivat myös pyytää meitä laittamaan sähköpostiinsa kotikäyttöön soveltuvia treeniohjelmia. Kotiohjelmatoiveet voitte laittaa osoitteeseen: valmennus@wellnesslady.fi.

Asiakkaame voivat myös lainata kotiin treenivälineitä! Tule noutamaan esim pumppipainoja, pieniä kahvakuulia tai Flexibareja vastaanoton aukioloaikoina tai sovi muu ajankohta laittamalla viestiä info@wellnesslady.fi
Mikäli olet kotikaranteenissa, voimme myös toimittaa <3
Koitamme lisäksi jatkuvasti kehittää erilaisia uusia keinoja pitää asiakkaamme liikkuvina ja motivoituina!  

Tämän kriisin keskellä haluamme muistuttaa teitä siitä, että olemme pieni yksityinen liikuntakeskus. Toimintamme jatkuvuus on täysin riippuvainen, ja kaikkien ihanien työntekijöittemme toimeentulo vähintään osittain riippuvainen siitä miten nyt suhtaudumme näihin poikkeuksellisiin aikoihin. 

Kuukausittaiset kiinteät kulumme eivät lakkaa olemasta. Vakuutuksemme eivät tässä tilanteessa korvaa mitään. Edessämme voi olla jopa ovien sulkeminen lopullisesti. Tätä uhkakuvaa vastaan haluamme luonnollisestikin mahdollisimman pitkään taistella. Päinvastoin suunnitelmissamme olisi lisätä jatkossa esim toiminnallisen harjoittelun tiloja ja välineitä.

Päästäksemme tämän haastavan ajan yli, pyydämmekin teiltä ymmärrystä ja kykyjenne mukaan joustoa tehdessänne valintoja jatkon suhteen. Pyydämme, että mahdollisimman moni teistä jatkaisi asiakkaanamme tarjonnan supistumisesta huolimatta. Kiitämme teitä jo tässä vaiheessa siitä kuinka hienosti olette asian ottaneet ja kuinka rauhallisina olette pysyneet.  

Tilanne muuttuu päivittäin, joten seuraattehan aktiivisesti tiedotteitamme nettisivujen ilmoitustaululla ja Facebookissa. 

Tärkeää: Ethän tule salille mikäli sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita tai mikäli sinulla on syytä epäillä mahdollisia kontakteja sairastuneisiin henkilöihin. Kiinnitä erityistä huomiota hygieniaan; pese käsiäsi ja käytä salilla olevia desinfiointisuihkeita välineisiin ja laitteisiin. Pidä riittävä välimatka muihin asiakkaisiin. Yski/aivasta paperiin ja heitä paperi välittömästi roskiin.  

Pidetään kaikesta huolimatta mieli korkealla! Pidetään myös huolta itsestämme ja treenikavereistamme <3