VOIT HALUTESSASI VARATA NETISSÄ PAIKAN TUNNEILLE KORONARAJOITUSTEN AJAN.

26.10.2020

Hyvät Ladyt,

Otamme 1.11. alkaen varausjärjestelmän käyttöön illan ryhmäliikuntatunneille. Nettivarauksen tarkoituksena on helpottaa ja tasapuolistaa tunneille mahtumista asiakasmäärärajoitusten ajan varsinkin suositumpien tuntiemme suhteen.

Varausjärjestelmä löytyy TÄLLÄ HETKELLÄ osoitteesta atlas.clubmanagement.fi Osoite on muuttumassa Wellnessladyn nimelle, joten seuraathan ilmoitteluamme mikäli käytät varausjärjestelmäämme. Kirjaudu järjestelmään tunnuksillasi, JOTKA SAAT VASTAANOTOSTAMME, joko kysymällä paikan päällä tai pyytämällä tunnukset sähköpostiisi osotteestamme info@wellnesslady.fi

Tunteja voi varata 5 päivää etukäteen ja mahdolliset peruutukset pitää tehdä viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. Mikäli asiakas jättää toistuvasti tulematta varaamalleen tunnille, varaustunnukset lukitaan. Muistathan siis aina perua, mikäli et pääse. Muista myös kirjautua kulunkirjauslaitteella saapuessasi ja valitse laitteelta nimelläsi oleva varaus.

Infoa tunneille ilmoittautumisesta!Toivotaan, että pääsemme palaamaan normaaliin mahdollisimman pian

Kaikki tiedotteet ovat nettsivuillamme, Facebookissa ja salin ilmoitustauluilla.- värikoodit ovat tuntien rankkuus asteita , punainen rankin ja vihreä kevyt, tarvittaessa poistamme värikoodit. Nämä ovat olleet aikojen alusta käytössä ja näkyvät koneella kun ilmoittaudutte tunneille vastaanotossa

– mikäli olet meiltä irtisanoutunut niin silloin sinut on myös otettu pois meidän Face ryhmistä. Jos olet ostanut esim kymppikortin sen jälkeen tai liittynyt uudestaan niin pyydä pääsyä ryhmään.

– koivikkoon otetaan 12 mikäli määrä ylittyy niin tunti siirtyy studioon. Leenan tiistain pilatekseen otetaan vain 12, sillä emme pysty siirtämään sitäStudioon. Tähän tuntiin on merkitty vain 12 paikkaa ilmoittautumiseen.

– kuittaathan varatun tunnin normaaliin tapaan vastaanoton koneella, näin varaus kuittaantuu käytetyksi.

HUOM! Etukäteen ilmoittautuminen ei ole pakollista. Voit edelleen tulla ”vanhaan tapaan” paikan päälle katsomaan mikäli tilaa on JA SUURIMMALLE OSALLE TUNNEISTA ONKIN <3

Ps. Pieni neliö oikeassa reunassa kertoo onko tunti täysi (väri punainen) ja tilaa (väri vihreä )- mikäli olet meiltä irtisanoutunut niin silloin sinut on myös otettu pois meidän Face ryhmistä. Jos olet ostanut esim kymppikortin sen jälkeen tai liittynyt uudestaan niin pyydä pääsyä ryhmään.