PALVELUT

iStock_000008469384

PERSONAL TRAINING

Personal training-palvelut kuuluvat nykyään kanta-asiakkaittemme kuukausihintaan! Personal Training on henkilökohtaista terveysvalmennusta. Personal Trainerimme auttavat asiakkaita aina henkilökohtaisiin tavoitteisiin, joita voi olla esimerkiksi painonpudotus, kehonmuokkaus, työ- ja liikuntakyvyn ylläpito, elämänhallinta, vatsavaivojen hoito ravinnolla, sairauksien ehkäisy ja hoito liikunnan ja ravinnon avulla. Personal Trainereidemme ammattitaito on vahvimmillaan liikunta-, ravinto- ja elämänhallintavalmennuksissa.

Valmentajamme suunnittelevat aina yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteisiin sopivan paketin. Valmennus voi olla kaikkea yhden tapaamisen ja useamman kerran paketin väliltä.

KUNTOSALIOHJAUS

Kuntosaliharjoittelu on todistetusti yksi tehokkaimmista tavoista ylläpitää ja kehittää lihaskuntoa elämän kaikissa vaiheissa. LadyAtlas tarjoaa monipuoliset tilat kuntosaliharjoitteluun aina aloittelijasta harrastajaan

Kuntosaliltamme löytyy kotimaiset HUR -paineilmalaitteet, jotka muodostavat nykyaikaisen älysalin. Älysalin avulla laitteet laskevat toistomääräsi, asettavat sopivan harjoitusvastuksen ja tarvittaessa lisää vastusta, jotta harjoittelu kehittää lihaksistoa jatkuvasti ja pitää harjoitusmotivaatiota yllä. Henkilökohtainen ohjelma ja ohjaus pienryhmässä älysaliimme kuuluu kanta-asiakkuuteen (norm. 27€).

Koulutetut valmentajamme auttavat mielellään myös muussa kuntosaliharjoittelussa. Yksilöllinen kuntosaliohjelma toteutetaan tavoitteiden ja kokemustason mukaan. Kuntosaliohjelma voi sisältää muun muassa harjoituksia paineilma-laitteissa, levypainoilla ja -tangoilla toiminnallisella kuntosalipuolella tai oman kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Räätälöity kuntosaliohjelma kanta-asiakashintaan 55€ (norm. 58€).

Young woman stretching her back after a heavy kettlebell workout in a gym.
iStock_000012848496

RYHMÄLIIKUNTA

Monipuolisesta ryhmäliikuntatarjonnastamme löydät juuri itsellesi sopivan tuntivaihtoehdon. Pidät sitten menevästä ja tehokkaasta ryhmäliikunnasta tai sitten mielen – ja kehontasapainoa lisäävistä tunneista.

Ryhmäliikunnasta löytyy vaihtoehtoja niin aloittelijoille, aktiiviharrastajille kuin aikuisemmillekin naisille. Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivat lajit.

Kokeile rohkeasti erilaisia tunteja!

HIERONTA

Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Hieronnan tarkoitus rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa sitä kovasta harjoittelusta. Hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin.

Hieronnassa käytämme monipuolisia otteita takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hieronnan tavoite määräytyy aina huolellisen haastattelun pohjalta, se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi taas toiselle. Otamme huomioon yksilön tarpeet.

Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoa, mutta myös palauttamaan istumatyöntekijä työpäivän rasituksista.

Ota hetki aikaa itsellesi!!

Fehime ottaa sopimuksen mukaan vastaan hieronta -asiakkaita WellnessLadyn tiloissa

Hinnasto

30min 28€
45min 39€
60min 49€
90min 69€

Ajanvaraus:

p. 0400 718485
fehime.seifulla@ladyatlas.fi

Tiloissamme toimii myös

Marian hierontataivas http://www.hierontataivas.com/

photo-1519824145371-296894a0daa9
seniori

SENIORIT

Vaikka iäkkäiden kaatumiset ovat yleisiä, kaatuilu ei kuulu normaaliin ikääntymiseen. Kaatuminen on usein oire, jonka taustalla voi olla esim. piilossa oleva sairaus, heikentynyt näkökyky tai vaikkapa lääkkeiden sivuvaikutukset.

Yleisin syy kaatuiluun on kuitenkin heikentynyt liikkumiskyky, heikentynyt lihasvoima ja/tai heikentynyt tasapaino.

Tasapaino- ja voimaharjoitteluryhmämme kokoontuu 8 kertaa ja sen maksimikoko on 9 henkilöä. Harjoittelussa käytämme apuna sekä HUR-kuntosalilaitteita, että toiminnallista harjoittelua.

Kurssin hinta 50€

 

Tiedustelut:

Fehime Seifulla puh. 0400 718485
fehime.seifulla@ladyatlas.fi

Ilmoittautumiset suoraan Fehimelle tai Wellness Ladyn vastaanottoon.

VASTAANOTON AUKIOLOAJAT 1.8-1.9.2019

Maanantai 17-19

Tiistai 11-13 ja  17-19

Keskiviikko 9-12 ja 17-19

Torstai 10-12 ja 17-19

Perjantai 9-12

Lauantai  ja sunnuntai SULJETTU

Kulku avainkortilla päivittäin klo 05-23 (Päiväkanta-asiakkuus 05-15)